Contacta amb nosaltres

He leído y Acepto la Política de Privacidad
Enviar Missatge
  • es
  • va

Societat de Garantia Reciproca de la Comunitat Valenciana

Eres una microempresa, pime o autònom de la Comunitat Valenciana? Necessites finançament per a millorar els teus servicis? Necessites diners per a fer una reforma o ampliació del teu negoci?

La SGR de la Comunitat valenciana està per a ajudar-te a aconseguir finançament i en les millors condicions. Portem 30 anys avalant projectes com el teu i coneixem bé quines són les principals dificultats per a obtenir finançament. A l’SGR podem aconsellar-te sobre quin producte bancari s’ajusta millor a les teues necessitats i quin és l’aval que necessites.
Conta’ns la teua necessitat i, si el teu projecte empresarial és viable, nosaltres podem respondre per tu davant el banc. Perquè el teu banc busca seguretat i garanties, i amb el nostre recolzament obtindràs el capital que buscaves. Cóm podem ajudar-te?
• Donem garanties i avals per a accedir a línies de finançament.
• Negociem millors condicions de finançament amb els entitats de crèdit.
• Oferim informació i assessorament per a les teues necessitats de finançament.
Si vols més informació, crida’ns o visita les nostres oficines d’Alacant, Castelló o València.
La SGR de la Comunitat Valenciana
Fundada al 1981 per facilitar l’accés al crèdit a les xicotetes empreses i autònoms i millorar les seues condicions de finançament, la SGR està constituïda per pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana.
És una entitat sense ànim de lucre i està subjecta a la supervisió i inspecció del Banc d’Espanya.
La SGR compta amb dos tipus de socis: Protectors i Partícips.
Són Socis Protectors les institucions per participen en el capital de l’SGR, ajudant amb el compliment del seu objectiu social. Entre aquests destaca la Generalitat Valenciana.
Són Socis Partícips les pimes i autònoms, als quals pot prestar la SGR la seua garantia i assessorament.